Nosaltres

Direcció mèdica i equip

Director mèdic

Dr. Josep Maria Feliu

Dr. Josep Maria Feliu

"Orthoclinic trenca amb el concepte de clínica dental convencional. Orthoclinic va més enllà. És evolució, actualització, innovació, però per sobre de tot és proximitat, serenitat, responsabilitat i vocació. Orthoclinic va nèixer amb la voluntat d’esdevenir un espai amable, on fer desaparèixer les pors i angoixes que sovint s’associen als tractaments odontològics, dedicant a cada pacient el temps que mereix amb solucions odontològiques eficients. Aquest fet fa que avui Orthoclinic esdevingui la clínica de confiança de moltes famílies."

Trajectòria:
  • Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona.
  • Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial per la Universitat de Santiago de Compostela.
  • Màster en Sistema DAMON.
  • Membre actiu de la Societat Espanyola d'Ortodòncia.
  • Membre de la Federació Mundial d'Ortodoncistes.
  • Membre de la Junta Directiva de l'Associació Espanyola d'Especialistes en Ortodòncia.
  • Auditor de qualitat per la Universitat Oberta de Catalunya.

Equip multidisciplinar

Especialistes mèdics

Ortodòncia

Dra. Anabel Galan

Ortodòncia

Dr. Alberto Jiménez

Ortodòncia

Dr. Víctor Samper

Periodòncia i implantologia

Dr. Hani Elsaheb

Pròtesis i estètica dental

Dra. Claudia Bastús

Endodòncia

Dra. Susana Papadakis

Odontologia conservadora

Dra. Claudia López

Odontologia conservadora i odontopediatria

Dra. Alejandra Contreras

Higienistes bucodentals

Mar Ausejo

Solvirginia Barbey

Mila Martínez

Diana Vera

Atenció al pacient

Eva Robles

Personal Administratiu

Responsable d’Administració i RRHH

Montse Bayot

Coordinadora

Sonia Vidaller

La clínica La clínica

La clínica

Orthoclinic és una clínica dental de referència amb un centre ubicat al cor de Tarragona. Més de 20 anys d’experiència i recorregut professional han servit per situar-nos en una reconeguda posició com a clínica odontològica.

El nostre equip multidisciplinar d’odontòlegs i auxiliars especialitzats, amb àmplia trajectòria en el seu camp i formació constant, ofereix una atenció propera i de gran rigor tècnic, orientada a facilitar solucions odontològiques que garanteixin la satisfacció dels pacients. Sempre, amb el focus posat en l’ètica professional i un tracte humà i afectiu, totalment orientat a la persona.

Any rere any, treballem per dotar el nostre centre amb tecnologia d’avantguarda que permeti aplicar tractaments innovadors mínimament invasius. Alhora, vetllem per crear un ambient càlid, acollidor i confortable que influeixi de manera positiva en l’experiència de les visites. Perquè la responsabilitat d’una clínica odontològica passa per aportar benestar en totes i cadascuna de les seves actuacions.

Atenció al pacient

A Orthoclinic prioritzem el benestar dels nostres pacients i famílies. Compromesos amb el somriure i la salut dental, cuidem cada detall per garantir la complaença i establir una relació transparent i de confiança.

És per això que oferim un servei especialment curós d’atenció al pacient per tal de satisfer totes les necessitats que puguin sorgir en la visita a la clínica. El personal d’atenció al pacient s’encarrega de rebre, escoltar i atendre cada cas de forma personalitzada resolent les diferents qüestions que es puguin plantejar des de la primera fins a la darrera visita.

Mitjançant la coordinació amb l’equip d’especialistes mèdics i auxiliars, s’ofereix una atenció que es mou per la tendència slow; una atenció dedicada, sense presses, destinant a cada visita i tractament el temps i espai que requereix. D’aquesta manera, connectem amb els pacients des de l’inici, creant un ambient càlid i acollidor per fer-los sentir com a casa.

Protocol sanitari

El centre Orthoclinic compta amb l’aplicació de protocols sanitaris que ens permeten treballar i oferir als pacients un entorn segur. El nostre personal ha estat format en protocols de protecció i prevenció. En aquest sentit, la neteja i desinfecció d’instrumental, equips i superfícies és una tasca prioritaria que es desenvolupa després de cada visita. Alhora, per tal de dur a terme els tractaments amb el menor risc per als pacients i equip professional, els especialistes mèdics i personal auxiliar porten adequadament el seu propi Equip de Protecció Individual (EPI) com a mesura de prevenció i acompleixen rigorosos estandàrds de qualitat.

INFO COVID

Com a centre sanitari, la mascareta continua sent d’ús obligatori per a totes les persones que visitin la clínica, d’acord amb el Real Decreto 286/2022 de 19 d’abril. La prevenció és la nostra gran aliada; protegim-nos.

Contacte

Sol·licitar cita online

Demana la teva cita, de manera fàcil i còmoda, omplint el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu durant les properes 48 h.

I, si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres per telèfon en horari laboral:

977 235 976

Dilluns–Dijous: 10–14 h / 15–20 h
Divendres: 10–14 h

Clínica dental Tarragona ORTHOCLINIC GPS Directions
Listed in POI Directory