Estètica dental

L’estètica dental consisteix en aplicar diferents especialitats de l’odontologia que tenen com a objectiu aconseguir un somriure agradable en el pacient corregint qualsevol desequilibri o irregularitat estètica de forma eficaç. Mitjançant solucions senzilles com ara les carilles o el blanqueig dental s’aconsegueix millorar notablement l’aspecte físic i embellir el somriure.

Carilles

Carilles

Aquesta és una de les solucions més esteses en odontologia gràcies als seus ràpids resultats.

Consisteix en la col·locació d’unes fines làmines sobre la part frontal de la dent quan una o diverses dents estan tacades o tenen una coloració no desitjada que no es pot tractar amb el blanqueig dental. També es recorre a aquesta tècnica quan les formes de la dent estan lleugerament trencades o són poc estètiques. Mitjançant aquest tractament s’aconsegueix un resultat totalment natural, integrat i personalitzat. Comptem amb 3 tipologies de carilles segons el material:

01

De porcellana

Làmines de ceràmica de gruix variable que cobreixen la part frontal de la dent.

02

De composite

Es realitzen amb el mateix material que els empastaments. Tenen l’avantatge de ser més econòmiques i conservar millor l’esmalt de la dent.

03

Fundes de zirconi

El principal benefici és l’absència d’aliatges de metall. Gràcies a això s’obté major naturalitat respecte altres tipus de pròtesi.

Blanqueig dental

Blanqueig dental

Aquesta tècnica té com a objectiu assolir una apariència de les dents més blanca i estètica, aclarint la tonalitat i eliminant, en la mesura del possible, les taques mitjançant una metodologia no invasiva. Depenent de l’estat de les dents, l’especialista indicarà gràcies a una revisió inicial quin blanqueig dental és el més adient per a cada cas –amb llum LED, amb fèrules o blanqueig combinat–. Durant els primers dies després d’haver efectuat el tractament es pot presentar sensibilitat a les genives que desapareix de forma paulatina.

Per tal de garantir els resultats, un cop finalitzat el tractament, cal seguir una dieta blanca, és a dir, una dieta consistent en aliments sense colorant i evitar les begudes ensucrades. Cal tenir en compte que el blanqueig dental pot resultar poc efectiu en aquells casos en què l’enfosquiment de les dents és molt notori com quan ha estat provocat per alteracions intrínseques com la ingesta de tetraciclines durant la infància. Per això, sempre es recomana consultar amb l’odontòleg de confiança qui estudiarà el cas i indicarà el millor tractament.

Contacte

Sol·licitar cita online

Demana la teva cita, de manera fàcil i còmoda, omplint el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu durant les properes 48 h.

I, si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres per telèfon en horari laboral:

977 235 976

Dilluns–Dijous: 10–14 h / 15–20 h
Divendres: 10–14 h

Clínica dental Tarragona ORTHOCLINIC GPS Directions
Listed in POI Directory