Implantologia

Mitjançant els tractaments d’implantologia es posa solució a l’absència d’una o múltiples dents a través de la fixació quirúrgica d’implants al maxil·lar o mandíbula. Es tracta de fixacions de titani que exerceixen la funció de l’arrel de la dent que s’ha de reemplaçar. Les pròtesis, col·locades sobre els implants i personalitzades amb material ceràmic, s’encarreguen d’oferir un aspecte totalment natural de la dent i garantir la seva funcionalitat. Per poder lluir la pròtesi definitiva, l’implant ha d’estar ben integrat a l’os, és a dir, el procés de cicatrització –osteointegració– ha d’haver finalitzat correctament. Aquest procés pot durar uns mesos.

  • Materials que no provoquen rebuig a l’organisme
  • Intervenció ambulatòria a la nostra clínica amb anestèsia local (en els casos més complexos amb intervencions de llarga durada per a rehabilitacions completes o regeneració òssia es pot recórrer a la sedació endovenosa)
  • Recuperació de l’estètica i la funcionalitat de la boca
  • Gran resistència i durabilitat
Implants unitaris

Implants unitaris

Es tracta de la solució més eficient i senzilla per a la substitució d’una única dent perduda o deteriorada. Mitjançant l’implant o fixació de titani es recrea l’arrel de la dent a reemplaçar, la qual cosa permet, posteriorment, cobrir-la amb una pròtesi definitiva que recuperarà, amb un aspecte natural i totes les garanties, la seva estètica i funcionalitat. És un tractament que no repercuteix en la resta d’estructures, ja que es treballa sobre una peça independent.

Implants de càrrega immediata

Aquest tractament permet col·locar al pacient, especialment en els casos en què la pèrdua o deteriorament d’una o més dents és molt visible, una pròtesi provisional fixa de resina immediatament després de la intervenció. Aquesta dent provisional resol de manera ràpida la funció estètica i de masticació durant 3-6 mesos; temps necessari perquè l’implant col·locat prèviament s’integri a l’os (procés d’osteointegració). Un cop conclòs aquest procés, la protesi provisional haurà de ser substituida per la dent definitiva de ceràmica. Gràcies a aquest innovador tractament, el pacient podrà lluir en tot moment les seves dents.

Estructures amb múltiples implants

Estructures amb múltiples implants

Hi ha diverses solucions per rehabilitar una arcada completa quan existeix una pèrdua total o majoritària de les dents, ja sigui a l’arcada superior, inferior o a ambdues. Dependrà de l’estudi previ de cada cas fet per l’odontòleg qui determinarà el tractament a seguir. Una de les opcions més esteses és la protesi fixa sobre implants, la qual es fixa sobre sis o vuit implants, amb ciment o cargols, osteointegrats prèviament. La més comuna és l’elaborada de metall-ceràmica i zirconi. Una altra opció és la pròtesi híbrida sobre implants dentals. Aquest tipus de protesi consisteix en una estructura que va recolzada sobre els implants dentals i, a diferència de l’anterior, també sobre la superfície de la mucosa de la geniva, de manera que la dentadura queda permanentment fixada aconseguint comoditat i estètica. També hi ha solucions molt pràctiques i removibles com la sobredentadura. Aquesta s’encaixa sobre els implants dentals fixats prèviament mitjançant un sistema de boles o barra que permet al pacient la seva col·locació i extracció sense complicacions, amb l’avantatge que, mentre es troba anclada als implants, ofereix estabilitat i seguretat al pacient.

Cirurgia guiada

El nostre centre disposa d’innovadors sistemes de projecció del tractament i d’implementació quirúrgica que permeten la planificació de la cirurgia d’implants amb gran precisió. Mitjançant la cirurgia guiada per ordinador, utilitzant un disseny 3D, es determina la posició exacta i la profunditat de la fixació dels implants en el pacient. Gràcies a aquest estudi previ s’aconsegueix una intervenció, realitzada en menor temps, i menys invasiva.

Contacte

Sol·licitar cita online

Demana la teva cita, de manera fàcil i còmoda, omplint el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu durant les properes 48 h.

I, si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres per telèfon en horari laboral:

977 235 976

Dilluns–Dijous: 10–14 h / 15–20 h
Divendres: 10–14 h

Clínica dental Tarragona ORTHOCLINIC GPS Directions
Listed in POI Directory