Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

   

  TRACTAMENTS

   

  Per la cura i la millora de la teva salud dental

  A Orthoclinic realitzem tractaments que consisteixen en accions per a remeiar malalties en les dents, causades per les malalties dentals entre d’altres. Alguns tractaments consisteixen en manteniment de les peces dentals, el quals es realitzen una vegada a l’any, uns altres són tractaments de més urgència a causa de malalties més greus de les dents. Poden ser des d’una neteja dental, passant per una extracció d’una peça dental i fins a posar un implant dental .

  Entre els tractaments dentals es poden trobar dues diversitats, ortodòncia la qual s’enfoca més que tot en l’estètic de les dents, és a dir la part exterior de les dents i l’odontologia la qual s’enfoca més en els problemes que dentals punt interns i alguns externs els quals poden sofrir els pacients.

  Tenir una salut dental és molt important, ja que repercuteix directament en la salut d’altres parts del teu cos, ja que les dents formen part del teu aparell digestiu, qualsevol desequilibri en el seu funcionament, pot derivar en malalties estomacals, malalties auditives, maldecaps i un llarg etc…