Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

  CLINIQUES ORTHOCLINIC

   ADREÇA

  Avinguda Catalunya 22 D · 43002 Tarragona.

   

   TELÈFON

  977 235 976

   

      Email

  infotarragona@orthoclinic.es

   

    VEURE MAPA

   ADREÇA

  Travessera de Sant Antoni, 15. · 43202 Reus.

   

   TELÈFON

  977 345 231

   

      Email

  inforeus@orthoclinic.es

   

    VEURE MAPA

  SOBRE NOSALTRES

   

  Orthoclinic està format per un equip d’odontòlegs i professionals units pel repte de treballar dia a dia per aconseguir el màxim benestar dels nostres pacients.

  Els nostres centres disposen de la més avançada tecnologia, i l’àmplia experiència dels nostres professionals es reflecteix en els milers de somriures de pacients satisfets.

  Els nostres valors es basen en la premissa que la salut i l’estètica bucodental és part indispensable de la qualitat de la vida dels nostres pacients, per això tots els nostres professionals treballen per millorar dia a dia.

  Tots els nostres professionals es guien pel rigor, el bon fer i l’experiència en el seu àmbit. Perquè un especialista s’encarrega de cada cas.

  A Orthoclinic tenim clíniques modernes amb gabinets altament equipats, on trobaràs el confort que necessitis durant els teus tractaments.

  Perquè un somriure pot canviar-te la vida.

  FES-TE FAMILY PLAN

   

  Unirt-te al FAMILY PLAN amb Orthoclinic es molt fàcil. Gaudiràs d’uns avantatges únics i condicions preferencials en els tractaments.

   

  • 5% de descompte en tots els tractaments
  • Neteja anual bucodental gratuïta
  • Finançament sense interessos
  • 1 Radiografia dental panoràmica gratuïta
  • Vàlid per al pacient i un segon membre familiar

   

  FES-TE SOCI

  MÚTUES AMB LES QUE COL·LABOREM

  [expand title=””]

  Orthoclinic

  En Orthoclínic tenim clara la importància de la salut, per això apostem per la diversificació i per abraçar totes aquelles branques que tinguin a veure amb aquesta.
  En la nostra clínica trobéssiu un espai de cura i benestar pensat per a oferir als nostres pacients el millor tracte en tots el que refereix a la salut bucal i que el nostre centre es converteixi en el vostre centre de referència de salut odontològica

  Orthoclínic som dues clíniques especialitzades en Odontologia, situades a Tarragona, concretament en Avinguda Catalunya 22 D i a Reus, Travessera de Sant Antoni, 15.
  Com que es tracta de dues clíniques independents, comptem amb 2 telèfons de contacte, sent el de Tarragona 977 235 976 i el de Reus 977 345 231.

  En Orthoclínic també comptem amb un apartat de correu electrònic perquè els nostres clients puguin contactar per aquesta via en cas que els calgui. Novament en tractar-se de clíniques independents comptem amb dos correus diferents com a contacte: infotarragona@orthoclinic.es i inforeus@orthoclinic.es.

  En el mateix apartat web trobareu un formulari de contacte per a poder fer les vostres consultes a través de la pròpia plataforma web. D’aquesta manera pretenem agilitar el procés de contacte, en funció de les necessitats de cada client.

  Una vegada més Orthoclínic es posa a la disposició dels seus pacients per a qualsevol mena de requeriment.
  [/expand]