Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

  PERQUÈ M’HAURIA DE FICAR UN IMPLANT?

  11 juny PERQUÈ M’HAURIA DE FICAR UN IMPLANT?

  Les causes d’una pèrdua dental poden ser molt diverses: un traumatisme, una càries profunda… però en tots ells és important substituir la peça per diversos motius:

  • Quan perdem una peça, la resta de dents es desplacen i apareixen forats entre les dents del voltant acumulant-se aliment i augmentant la possibilitat de càries i afectació de les genives.
  • Perdem l’eficàcia masticatòria: encara que ens acostumem i no ho percebem com un problema a la llarga pot tenir repercussió en la digestió i l’absorció dels aliments.
  • L’estètica dental empitjora: Si la pèrdua correspon a una dent anterior el forat negre és fàcilment perceptible, en el cas dels premolars aquesta manca acaba perjudicant igualment a un empitjorament estètic, ja que la resta de peces acabaran desplaçant-se.
  • Sobrecàrrega del canto contrari a la pèrdua de dents: la incapacitat de mastegar bé amb un dels costats de la boca pot repercutir al costat contrari.

   

  QUÈ ÉS UN IMPLANT?

  Un implant és una fixació de titani que es col·loca al maxil·lar o a la mandíbula per a substituir una peça que manca o que està deteriorada.

  L’especialista valorarà l’estat de la teva geniva prèviament i valorarà totes les opcions possibles perquè l’implant sigui exitós.

  La intervenció quirúrgica és ambulatòria, això vol dir que el pacient és atès a la clínica dental i normalment es du a terme amb anestèsia local, encara que en les intervencions més complexes es pot recórrer a la sedació endovenosa.

  Si encara tens alguna pregunta sobre els implants, no dubtis en consultar-nos