Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

   

  ORTODÒNCIA

  Coneixes l’Invisalign?

  El tractament d’ortodòncia invisible Invisalign és una forma pràcticament invisible d’alinear les dents.

  L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia encarregada de l’alineació de les dents i de la correcció de problemes de mossegada, de guiar l’erupció de les dents i el desenvolupament dels maxil·lars produint un equilibri en l’aparell bucal, així com una estètica ideal del rostre.

   

  Cada vegada som més conscients dels enormes beneficis que comporta realitzar un tractament d’ortodòncia.

   

  Els aparells d’ortodòncia reordenen les dents exercint pressió constant sobre aquestes i mantenint-les en una posició fixa durant un període de temps.

  Qui fa servir l’ortodòncia? És possible en adults?

   

  L’ortodòncia es por utilitzar a qualsevol edat ja que el procés biològic implicat en el moviment dental és el mateix tant als 20 com als 60 anys.
  És capaç de corregir la mala posició de les dents i el maxil·lar per aconseguir una boca saludable i més estètica a qualsevol edat.

   

  Són els tractaments d’ortodòncia dolorosos?

   

  Les forces aplicades per moure les dents són molt suaus, de manera que passats els primers dies no notarà res en especial.

  Podré portar una vida normal?

   

  Si, totalment. Els aparells d’ortodòncia no interfereixen en les seves activitats habituals.
  S’han de seguir algunes recomanacions a l’hora de menjar o de raspallar les dents, però no canviarà la seva forma de parlar. Pot mantenir la seva activitat professional i les relacions socials sense cap problema.

   

  Ortodòncia

  Ortodòncia és una especialitat de l’odontologia que s’encarrega de la correcció de les dents i ossos posicionats incorrectament. Les dents en mala posició i els que no mosseguen correctament els uns contra l’altre són difícils de mantenir nets, corren riscos de pèrdua precoç a causa de càries i malalties periodontals, i ocasionen una tensió extra sobre els músculs de la masticació que pot generar maldecaps, síndrome de ATM i dolors varis en coll, espatlles i esquena. A més, les dents girades o posicionades incorrectament desmereixen el nostre aspecte.

  L’ortodòncia pot corregir problemes de mossegada, com ara:

  Sobremordida: Les dents superiors cobreixen completament les dents inferiors en oclusió.
  Mossegada invertida: Les dents inferiors sobresurten sobre les dents superiors.
  Mossegada croada: Un o més dents superiors oclouen per dins de les dents inferiors.
  Mossegada oberta: Existeix un espai entre les dents anteriors superiors i els anteriors inferiors, no arribant a existir oclusió entre ells però sí entre les peces posteriors.
  Desviació de la línia mitjana: El centre de les dents superiors no coincideix amb el centre de les dents inferiors.
  L’ortodòncia pot també corregir problemes com ara:

  Diastemes: Són els espais existents entre les dents, els quals poden provocar l’increment del risc a patir malaltia periodontal.
  Apiñamiento: Si el maxil·lar no és prou gran per a allotjar totes les peces dentàries, pot donar lloc a un apiñamiento de les dents, el qual pot provocar una gran dificultat en la seva neteja, podent donar lloc a l’aparició de càries i problemes en les genives.
  Les maloclusions no tractades poden derivar en problemes de l’articulació (ATM), de la parla i de la masticació, problemes en les genives i desgast prematur d’unes certes peces dentàries.