Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom y cognom

Telèfon:

Sel·lecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

 

ORTODÒNCIA

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia encarregada de l’alineació de les dents i de la correcció de problemes de mossegada, de guiar l’erupció de les dents i el desenvolupament dels maxil·lars produint un equilibri en l’aparell bucal, així com una estètica ideal del rostre.

 

Cada vegada som més conscients dels enormes beneficis que comporta realitzar un tractament d’ortodòncia.

 

Els aparells d’ortodòncia reordenen les dents exercint pressió constant sobre aquestes i mantenint-les en una posició fixa durant un període de temps.

Qui fa servir l’ortodòncia? És possible en adults?

 

L’ortodòncia es por utilitzar a qualsevol edat ja que el procés biològic implicat en el moviment dental és el mateix tant als 20 com als 60 anys.
És capaç de corregir la mala posició de les dents i el maxil·lar per aconseguir una boca saludable i més estètica a qualsevol edat.

 

Són els tractaments d’ortodòncia dolorosos?

 

Les forces aplicades per moure les dents són molt suaus, de manera que passats els primers dies no notarà res en especial.

Podré portar una vida normal?

 

Si, totalment. Els aparells d’ortodòncia no interfereixen en les seves activitats habituals.
S’han de seguir algunes recomanacions a l’hora de menjar o de raspallar les dents, però no canviarà la seva forma de parlar. Pot mantenir la seva activitat professional i les relacions socials sense cap problema.