Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

   

  ODONTOPEDIATRIA

  L’odontopediatria és l’especialitat odontològica que s’encarrega de la salut oral de nens.

   

  Té com a objectiu prevenir i tractar tots els problemes dentals, tant de les dents temporals com de les dents permanents joves.

   

  Un dels tractaments més comuns en odontologia preventiva són els segelladors de fosses i fissures, que estan especialment indicats en nens amb un índex de càries elevat.

  Quines diferències hi ha amb l’odontologia?

   

  La principal diferència és el tractament aplicat a les dents de llet (temporals), ja que és menys conservador que el realitzat en les dents permanents.

  Com frenar la càries?

   

  Un dels materials més utilitzats en odontopediatria són els segelladors, resines que s’apliquen a les dents que fan disminuir la probabilitat de patir càries.
  Normalment s’utilitza en nens de 7 anys una vegada les dents definitives comencen a sortir.
  L’efecte d’aquestes tècniques dura bastant temps però és necessari el control periòdic del dentista.

  Odontopediatria:

  La Odontopediatria és l’especialitat dins de l’odontologia que tracta la salut bucal dels més petits.
  És sabut que el diagnòstic en la fase de la infantesa, corresponent amb el creixement i la formació de les dents, permet atallar problemes que puguin aparèixer durant l’erupció de les dents de llet, les conseqüències de la qual poden ser greus en l’etapa posterior, quan arriba la dentició permanent.

  Dins de la odontopediatria trobem professionals que ofereixen prevenció i tractament odontològic integral, proporcionant atenció especialitzada, des de la infància fins més enllà de l’adolescència, incloent el col·lectiu de nens amb necessitats especials.

  En aquest punt els nostres especialistes guiessin al bebè durant la lactància, donant consells a la mare tant abans del part com posteriorment. Guiant la seva alimentació perquè la mateixa resulti equilibrada i saludable per a les seves dents.

  En el nounat, sent una etapa on és bàsica la salut bucodental es realitzarà un diagnostico precoç de qualsevol mena de problema, malament formació o manca del petit intentant establir una estratègia de correcció per al pacient.

  Amb el pas dels anys, el seu dentista de confiança seguirà el desenvolupament del nen, com ja hem comentat anteriorment, mirant d’anar corregint qualsevol problema per a evitar mals majors en l’etapa adulta.