Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

  Odontologia segura i de qualitat

  odontologia segura

  16 nov. Odontologia segura i de qualitat

  Orthoclinic s’uneix a una entitat sense ànim de lucre que defèn una odontologia segura i de qualitat.

   

  Creiem que és molt important que quan visites el teu dentista ho puguis fer amb la seguretat i tranquil·litat d’estar en bones mans.  Per aquest motiu ens vam unir al Compromiso y Seguridad Dental. Es tracta de una entitat sense ànim de lucre avalada per universitats i experts que defensa una odontologia segura i de qualitat i busca assessorar i protegir els drets dels pacients.

   

  Des de l’associació van crear un segell propi per a distingir a les clíniques per la seva qualitat, professionalitat i tracte personal.

   

  A més, les clíniques que ens hem unit disposem d’una certificació internacional, superant una auditoria externa.

   

  Compromís Orthoclinic

   

  El director de la nostra clínica, Josep Maria Feliu, considera molt important i necessària que els centres privats s’uneixin, tenint com a base la qualitat i l’honestedat. S’ha de dignificar la professió i ficar en valor l’experiència.

   

  Des de compromís i seguretat dental, alerten de l’existència de publicitat enganyosa per vendre implants a preus molt baixos i primar els objectius comercials per sobre dels objectius mèdics.

   

  L’associació assessora de forma gratuïta a tots els pacients que ho desitgin i els dirigeix a les clíniques associades que compleixen amb tots els requisits. També es fa un seguiment del tractament, i en casos de necessitat es busquen fórmules per a ajudar a les persones que més ho necessiten.

   

   

  Si vols llegir la notícia completa pots fer-ho a Diari de Tarragona