Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

   

  ODONTOLOGIA PREVENTIVA

  L’odontologia preventiva s’encarrega de l’estudi i el coneixement del medi bucal i les seves implicacions microbiològiques i immunològiques en la prevenció de malalties.

   

  La seva base és prevenir o evitar l’aparició de diferents malalties o disminuir el grau d’afectació de les estructures bucodentals, en  cas que apareguin. Parlem sobretot de la càries.

   

  La càries, traumatismes, malformació de les dents, problemes d’erupció o de posició són els problemes més freqüentment detectats.

  Tots hem sentit a parlar de la càries, però que és?

   

  La càries és una malaltia destructiva de les estructures de la dent i també una de les més freqüents en la població.

   

  Com es pot tractar?

   

  El tractament ha de ser aplicat per l’odontòleg i està basat en el control de la infecció, la remineralització dels teixits i la consideració de les possibles complicacions derivades del pas del temps.

  Com es diagnostica?

   

  Al principi, la càries es manifesta amb un canvi de color, normalment fosc o blanquinós.
  Amb el temps es produeix una pèrdua de substància i se soscava l’esmalt, la qual cosa aporta un aspecte de taca grisenca.
  Finalment, l’esmalt s’acaba trencant i la lesió es fa visible.

  Odontologia preventiva

  La odontologia preventiva és una branca de l’odontologia que s’encarrega d’evitar l’evolució de malalties que puguin afectar la salut bucodental, a través d’un diagnòstic precoç.

  El nostre equip professional pot determinar un pla de tractament a seguir per a prevenir la gravetat de qualsevol afecció. L’odontologia preventiva consisteix a aplicar una sèrie de tècniques i educar a més al pacient per a evitar les afeccions.

  La odontologia preventiva ofereix:

  Primerenc diagnòstic de qualsevol mena de malaltia bucal
  Aplicacions de fluor per a prevenir la càries dental i enfortir l’esmalt de les dents
  Ensenyament de la correcta tècnica de raspallat
  Aplicació de segelladors dentals de fosses i fissures que evitin l’acumulo d’aliments en petits solcs, i per tant fomentin l’aparició de càries.
  Neteges dentals en el consultori per a evitar la solidificació de la placa dental, principalment aquella que s’acumula en la zona interdental.
  Maloclusió dentària, remetent al pacient a un especialista en l’àrea.