Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

   

  ODONTOLOGIA CONSERVADORA

  L’odontologia conservadora s’encarrega de l’eliminació del teixit dentari afectat per la càries i la reposició de la cavitat creada, utilitzant materials odontològics per tornar a la peça la funció i l’estètica adequada.

   

  Les revisions periòdiques, juntament amb les exploracions radiològiques adequades, permetran al nostre equip establir un diagnòstic precoç de la càries i, així, evitar l’afectació al nervi dental (endodòncia) o, en el pitjor dels casos, l’extracció i pèrdua de la dent.

   

  L’assessorament de l’odontòleg és molt important, ja que en moltes ocasions la càries no és sempre visualitzada pel propi pacient i en alguns casos no comporta molèsties o dolor dental.

  Com puc eliminar la placa bacteriana?

   

  A la llengua s’acumulen gran quantitat de bacteris. Per netejar-la podem fregar-la amb suavitat cap endavant mitjançant el raspall de dents o bé utilitzant un netejador lingual.

  És important mantenir la neteja regular de les dents i alternar-la amb la neteja interndental.
  Neteja interdental: la neteja dels espais entre les dents.
  Neteja habitual de les dents.

   

  Per què he de cuidar la meva higiene bucal?

   

  La higiene bucal ens permetrà prevenir malalties a les genives i evitarà en gran mesura la càries.
  Això sí, una bona higiene dental s’ha de realitzar de la forma i amb les eines adequades. A més, caldrà dedicar-li el temps necessari per a que sigui efectiva.

  Odontologia

  L’Odontologia conservadora s’aplica en pacients que pateixen càries, aquest tipus de tècnica intenta evitar l’assentament de les càries en les dents del pacient, eliminant el teixit perjudicat i conservant les peces dentals.

  Entre les tractaments més usats dins de l’odontologia conservadora trobem:
  · Els nous empastaments: Solucionen problemes de càries sense tractar.
  · Canvi d’empastaments antics: Com el seu propi nom indica, aquesta tècnica es basa a canviar els empastaments antics en mal estat, o per motius estètics, ja que antigament els materials usats per a l’obturació deixaven un color en la dent poca natural. Això ara ha canviat, actualment els empastaments estan fets amb composite, per la qual cosa a l’ésser del mateix color de la dent i passar desapercebuts són molt més estètics.

  · Incrustacions: que es realitzen quan els empastaments de gran grandària requereixen reconstruir part de la dent perduda amb porcellana feta a mida en el laboratori.
  · Reconstruccions dentals amb composite.
  · Segellat de fissures: Evita l’aparició de càries en els més petits.