Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom y cognom

Telèfon:

Sel·lecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

Millorem el nostre servei amb Dental Support

11 juny Millorem el nostre servei amb Dental Support

En Orthoclinic hem col·laborat amb Dental Suport per millorar diversos aspectes molt importants per a nosaltres, com l’atenció al pacient. D’aquesta manera millorem la seva experiència i oferim un servei de màxima qualitat, el nostre objectiu principal. Dental Suport és una consultoria especialitzada la gestió de clíniques dentals que compta amb una àmplia trajectòria.

L’experiència dels nostres pacients

En moltes ocasions la primera experiència del pacient és la que determina si tornarà o no a la clínica. La nostra prioritat és oferir una bona atenció a cada pacient des del primer moment que entra a Orthoclinic. Al costat dels especialistes de Dental Suport hem desenvolupat un protocol més eficaç d’atenció al pacient per garantir el seu benestar. Gràcies als seus anys d’experiència en el sector hem adoptat un sistema que ens permet identificar les necessitats de cada pacient, per generar un vincle de confiança des de la primera visita.

Organització del nostre equip

Per aconseguir els nostres objectius també hem adoptat mètodes de reorganització de personal de Orthoclínic. Amb la col·laboració amb Dental Suport hem adoptat protocols d’organització òptima i eficaç per oferir un servei eficient a cada pacient del nostre centre dental.