Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

  L’emblanquiment dental

  emblanquiment

  19 ag. L’emblanquiment dental

  Un emblanquiment dental és un tractament odontològic realitzat per professionals, destinat a aclarir el color de les nostres dents diverses tonalitats, elimina les taques que no són possibles d’eliminar mitjançant la neteja profunda amb ultrasons de forma que retorna l’estètica al nostre somriure.

   

  Fer-se un emblanquiment té algun risc?

   

  Després d’un rigorós seguiment de diversos anys l’American Dental Association assenyala que no hi ha efectes perjudicials per a la salut. Segons els experts l’únic desavantatge que pot presentar, és la sensibilitat a les dents durant els primers dies del tractament.

   

  Serveix per a tothom?

  L’eficàcia del tractament és proporcional al grau de tinció de les dents que han estat enfosquides al llarg dels anys per diversos factors i substàncies.
  El tractament resulta menys eficaç o inclús ineficaç en dents enfosquides per alteracions intrínseques com la ingesta de tetraciclines durant la infància.
  El millor és que el teu especialista t’aconselli si el teu cas podrà tenir els resultats òptims.

   

  Quant dura?
  Puc menjar normal després del tractament?

   

  Segons ADA al cap de 5 anys només un 20% dels casos estudiats havien perdut lleugerament la tonalitat aconseguida.
  El resultat i la conservació depèn en gran mesura del tipus d’alimentació que se segueix després del tractament. S’ha de seguir una dieta blanca, que consisteix a consumir aliments sense colorants.

   

  Quin és el procediment que seguim?

  L’Emblanquiment consisteix en l’aplicació de peròxid d’hidrogen i peròxid de carbamida sobre la superfície dental de forma directa i a través de l’ús de fèrules. Aquest material entra en contacte amb la dentina a través dels porus presents a l’esmalt de les dents, aclarint el seu color i aconseguint un somriure més blanc sense danyar ni alterar la seva estructura.

   

   

  A #Orthoclinic rebràs el millor assessorament i et podràs ficar en mans de professionals per fer del teu tractament una experiència agradable.