Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

Nom y cognom

Telèfon:

Sel·lecciona la teva clínica

Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

 

IMPLANTS DENTALS

És l’especialitat de l’odontologia que es dedica a la planificació, col·locació i manteniment dels implants dentals. Són fixacions de titani que es col.loquen al maxil·lar o a la mandíbula per substituir les dents que faltin o estiguin deteriorades.

 

La Cirurgia Oral i Maxil·lofacial s’encarrega de diagnosticar i tractar quirúrgicament les malalties, lesions i defectes de la regió oral i maxil·lofacial. Això inclou aspectes funcionals i estètics dels teixits durs i tous d’aquesta zona.

Existeixen contraindicacions per als implants dentals?

 

Hi ha molt poques contraindicacions absolutes, entre les quals podem destacar malalties greus que influeixin en el metabolisme de l’os, infeccions específiques, tumors malignes que afectin l’os o radioteràpia en grans dosis.
És important dir que els implants dentals no provoquen rebuig a l’organisme.

 

La intervenció quirúrgica és llarga i complexa?

 

Es tracta d’una intervenció ambulatòria, això vol dir que el pacient es atès a la nostra clínica dental.
La intervenció es porta a terme en la majoria dels casos mitjançant anestèsia local.
En intervencions de llarga durada (rehabilitacions completes i/o del maxil·lar, regeneració òssia) es pot recórrer a la sedació endovenosa.

 

Es poden col·locar implants i dents en una mateixa sessió?

 

Només es realitza en casos molt concrets i la qualitat de la pròtesi està condicionada pel temps. És per això que es realitzen unes dents provisionals que hauran de ser substituïdes per les realitzades a mida.

Què són els implants de càrrega immediata?

 

Són dents provisionals de resina que després seran substituïdes per les definitives de ceràmica amb la màxima estètica.
Els tractaments de ceràmica no es poden fer el mateix dia, només és possible fer pròtesis de resina predissenyades, per tant no són personalitzades.

 

Els implants són una solució duradora?

 

És un dels pocs casos en que el substitut artificial té una millor funcionalitat que l’òrgan original. Té una durabilitat molt superior a la vida natural d’una dent.