Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

   

  IMPLANTS DENTALS

  És l’especialitat de l’odontologia que es dedica a la planificació, col·locació i manteniment dels implants dentals. Són fixacions de titani que es col.loquen al maxil·lar o a la mandíbula per substituir les dents que faltin o estiguin deteriorades.

   

  La Cirurgia Oral i Maxil·lofacial s’encarrega de diagnosticar i tractar quirúrgicament les malalties, lesions i defectes de la regió oral i maxil·lofacial. Això inclou aspectes funcionals i estètics dels teixits durs i tous d’aquesta zona.

  Existeixen contraindicacions per als implants dentals?

   

  Hi ha molt poques contraindicacions absolutes, entre les quals podem destacar malalties greus que influeixin en el metabolisme de l’os, infeccions específiques, tumors malignes que afectin l’os o radioteràpia en grans dosis.
  És important dir que els implants dentals no provoquen rebuig a l’organisme.

   

  La intervenció quirúrgica és llarga i complexa?

   

  Es tracta d’una intervenció ambulatòria, això vol dir que el pacient es atès a la nostra clínica dental.
  La intervenció es porta a terme en la majoria dels casos mitjançant anestèsia local.
  En intervencions de llarga durada (rehabilitacions completes i/o del maxil·lar, regeneració òssia) es pot recórrer a la sedació endovenosa.

  Es poden col·locar implants i dents en una mateixa sessió?

   

  Només es realitza en casos molt concrets i la qualitat de la pròtesi està condicionada pel temps. És per això que es realitzen unes dents provisionals que hauran de ser substituïdes per les realitzades a mida.

   

  Què són els implants de càrrega immediata?

   

  Són dents provisionals de resina que després seran substituïdes per les definitives de ceràmica amb la màxima estètica.
  Els tractaments de ceràmica no es poden fer el mateix dia, només és possible fer pròtesis de resina predissenyades, per tant no són personalitzades.

  Implants

  Són un recurs odontològic molt utilitzat per a corregir la falta de peces en els nostres pacients. Els implants consisteixen en elements metàl·lics que se situen quirúrgicament en els ossos maxil·lars, sota les genives. Una vegada implantats en el lloc seleccionat, el dentista pot col·locar sobre ells les corones o ponts fixos que reemplaçaran a les peces dentals perdudes.

  L’implant es fusiona amb l’os mandibular, es osteointegra, proporcionant un suport estable per a les dents artificials. Les pròtesis i els ponts col·locats sobre els implants no es llisquen ni es desplacen en la boca, la qual cosa és un avantatge especialment important per a la masticació i la parla. Aquesta adaptació ajuda al fet que les pròtesis i els ponts (així com les corones individuals col·locades sobre els implants) se sentin més naturals que els convencionals.

  Per a algunes persones, les pròtesis amovibles ordinàries resulten incòmodes perquè els produeixen irritacions, tenen vores massa estretes o provoquen nauseas. A més, els ponts tradicionals han de subjectar-se a les dents de tots dos costats de l’espai buit. Un avantatge dels implants és que no és necessari desgastar les dents adjacents perquè sostinguin a les dents de reemplaçament.

  Per a rebre implants, és necessari tenir genives sanes i os adequat. A més és important mantenir sanes aquestes estructures mitjançant una correcta higiene diària, aquest punt és primordial perquè els implants dentals siguin reeixits a llarg termini.