Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

   

  ESTÈTICA DENTAL

  Un somriure bonic genera aptituds positives facilitant les relacions socials, per això és important tenir unes dents blanques i ben cuidades.

   

  L’estètica dental no és només aconseguir un somriure estètic, de vegades és l’aplicació de les diferents especialitats de l’odontologia que tenen com a objectiu millorar i aconseguir un somriure agradable en el pacient.

   

  Les carilles es fan servir quan les dents estan tacades o tenen una coloració no desitjada i no es poden tractar amb la tècnica d’emblanquiment. També s’utilitzen quan les formes o mides de la dent són poc estètiques.

  Té algun risc?

   

  Gairebé mai presenta inconvenients, només els propis de la tècnica i que tenen a veure amb la preparació i col·locació.
  Un cop col·locada, el pacient pot menjar i parlar amb normalitat, tractant d’evitar mossegar aliments excessivament durs.

   

  Quins tipus hi ha?

   

  • De Porcellana
   Són unes làmines de ceràmica de gruix variable que cobreixen la cara frontal de la dent.
  • De Composite
   Es realitzen amb el mateix material que els empastaments. Tenen l’avantatge de ser més econòmiques i conservar millor l’esmalt de la dent.
  • Fundes de zirconi
   El principal benefici és l’absència d’aliatges de metall. Gràcies a això s’obté major naturalitat respecte a altres tipus de pròtesis.

   

  Quina és la seva durada?

   

  El material emprat és tan resistent que poden durar més de 50 anys. En alguns casos, a causa del desgast natural perden la forma o la brillantor. En aquestes ocasions, es pot reemplaçar si el pacient ho desitja.

  Un emblanquiment té algun risc?

   

  L’American Dental Asociation (ADA), després d’un rigorós seguiment de diversos anys, assenyala que no hi ha efectes perjudicials ni per a la salut ni per l’ús, fins i tot prolongat, d’aquests gels blanquejadors.
  Segons els experts, l’únic desavantatge que pot presentar és sensibilitat a les genives durant els primers dies.

   

  Val per a tothom?

   

  L’eficàcia del tractament és proporcional al grau de tinció de les dents que han estat enfosquides al llarg dels anys per substàncies colorants.
  El tractament resulta menys eficaç, i fins i tot inútil, en dents enfosquides per alteracions intrínseques, com la ingesta de tetraciclines durant la infància.

   

  Quant dura?
  Puc menjar normal després del tractament?

   

  D’acord amb ADA, al cap de 5 anys, només un 20% dels casos estudiats havien perdut lleugerament la tonalitat aconseguida.
  Depèn en gran mesura del tipus d’alimentació que es segueix després del tractament. S’ha de seguir una dieta blanca, que consisteix en prendre aliments sense colorants.

   

  Estètica

   

  Estètica  aquesta a l’ordre del dia en la nostra societat. Tothom vol tenir un somriure bonic. Diguem que, dins del rostre, la boca juga un paper fonamental, fins i tot per a la inserció en el món laboral, molts experts afirmen que lluir un bonic somriure resulta un condicionant.

  Per tant, el treball dins de la nostra cínica al que refereix a l’estètica dental, consisteix a tractar que cada pacient llueixi el millor somriure dins de les seves possibilitats i sobretot, compti amb una bona salut bucal.

  L’estètica  és l’especialitat dins de l’Odontologia, l’objectiu de la qual consisteix a millorar l’aparença física de les persones a través de la seva aparença. Per a poder efectuar correctament aquests tractaments és important que la boca gaudeixi de salut, és a dir, si hi hagués algun problema de salut dental, seriosa prioritari solucionar aquest problema abans de sotmetre’s al procediment estètic.

  Els tractaments que es duen a terme per a millorar l’estètica dental del pacient, són totalment personalitzats, i adaptats a cada cas. Es realitza una anàlisi facial d’aquest, aconseguint adaptar el disseny del somriure, amb la solució que millor es pugui adaptar a les seves necessitats.

  Estètica

  D’entre els tractaments destaquem: Carilles, Emblanquiment, Gingivectomía, Recosntrucciones, Ortodòncies, Corones (Fonguis).