Et truquem
Envia'ns el teu telefon i et trucarem, el mes aviat possible:

  Nom y cognom

  Telèfon:

  Sel·lecciona la teva clínica

  Al fer click a enviar estás aceptant la Política Privacitat

   

  ENDODONCIA

  És l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega d’extreure el nervi o polpa dental. S’aplica quan la polpa està afectada de forma irreversible i, en la gran majoria de casos, això es produeix per càries extenses.

   

  El dentista perfora la peça afectada i retira la polpa infectada. Una vegada neta, engrandeix i modela els conductes de l’arrel i, finalment, els omple amb un material que impossibilita la proliferació de gèrmens.

   

  En diverses sessions es restaura l’interior de la peça dental. S’aconsella recobrir-la amb una corona, ja que després de l’endodòncia la dent queda més fràgil i es pot fracturar amb facilitat. Pot aparèixer alguna molèstia transitòria al mastegar durant uns dies.

  Com detecto la necessitat de fer-me una endodòncia?

   

  Cal estar alerta quan una peça dental comença a canviar de color o fa mal al menjar.
  També pot ser un senyal d’alarma sentir molèsties en prendre una beguda freda o alguna infusió molt calenta.

  Perdré la meva dent?

   

  El més important és conservar el teixit dur de l’arrel.
  La part visible de la dent original pot perdre’s si cal fer una reconstrucció completa a causa de l’excessiva pèrdua de material dentari.
  En qualsevol cas, l’endodònica finalitzarà amb l’obturació de la dent curada o amb una corona que la substitueixi.

  Endodòncia

  En l’endodòncia dental es realitza en peces dentals amb càries profundes, que propicien la inflamació o la necrosi (mort) de la polpa dental.

  La polpa dental és la part més interior de la dent, i on es troben els nervis i els vasos sanguinis. La inflamació de la polpa sol manifestar-se amb dolor, que pot ser de diferents graus i donar-se en diferents ocasions: enfront de la calor o enfront del fred, en determinades postures, en menjar o beure, etc. El tipus de dolor que sentim és el que indicarà a l’odontòleg si l’endodòncia pot ser una solució al nostre problema.

   

  Per tant endodòncia consisteix en l’extirpació total de la polpa o nervi de la dent. Es tracta d’un procediment de neteja del sistema de conductes radiculars en el qual s’eliminen bacteris i teixit necròtic per a deixar el conducte el més asèptic possible. L’endodòncia és un tractament definitiu, realitza amb anestèsia, per la qual cosa no és dolorosa.

  En Orthoclínic ens encarreguem de realitzar un diagnòstic previ per a analitzar quin és el millor tractament a seguir per a cada pacient. En cas de necessitar una endodòncia, en la nostra clínica estaràs en les millors mans, el nostre equip de professionals i experts estaran encantats d’atendre’t i ajudar a solucionar el teu problema de la forma més eficient i reeixida possible.